Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011




Κριτήρια αναζήτησης:
 
[Θέμα = Τροφή - Τεχνολογία]
Βρέθηκαν 106 αποτελέσματα σε 0,31 δευτ.   
Ταξινόμηση με
Αποτελέσματα από 1 μέχρι 25Αποτελέσματα ανά σελίδα
       1  2  3  4  5        
 
Λάζου, Ανδριάνα Ε. Φυσικές ιδιότητες τροφίμων / Ανδριάνα Ε. Λάζου. - Αθήνα : Εκδόσεις Παπαζήση, 2019. - 536σ. · 29x21εκ.

ISBN 978-960-02-3497-8 [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 58,30 (Τελ. ενημ: 26/6/2019) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Τροφή - Τεχνολογία - Σπουδή και διδασκαλία [DDC: 664.07]
Τσάκνης, Γιάννης. Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών / Γιάννης Τσάκνης. - Θεσσαλονίκη : Τζιόλα, 2018. - 392σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-418-781-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 23,32 (Τελ. ενημ: 2/11/2018) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Τροφή και ποτά [DDC: 641]
Ποιοτικός έλεγχος [DDC: 658.562]
Τσάκνης, Γιάννης. Τεχνολογία: Ποιότητα λιπών και λαδιών / Γιάννης Τσάκνης. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Τζιόλα, 2018. - 336σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-418-780-5 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 28,30 (Τελ. ενημ: 2/11/2018) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Ποιοτικός έλεγχος [DDC: 658.562]
Ισμιρίδου, Αναστασία Θ. Τεχνικές γενετικής ανάλυσης : Εφαρμογές στα τρόφιμα / Αναστασία Θ. Ισμιρίδου. - Θεσσαλονίκη : σοφία A.E., 2018. - 224σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-6706-67-7 [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 28,00 (Τελ. ενημ: 7/6/2019) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Βιοτεχνολογία [DDC: 660.6]
Παπαδάκης, Σπυρίδων Ε. Συσκευασία τροφίμων / Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης. - 2η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Τζιόλα, 2018. - 760σ. · 24x17εκ.

1η έκδοση: 2010.
ISBN 978-960-418-618-1 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 71,02 (Τελ. ενημ: 22/8/2018) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Συσκευασία [DDC: 688.8]
Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Τροφή και ποτά - Συντήρηση [DDC: 641.61]
Singh, R. Paul. Εισαγωγή στη μηχανική τροφίμων / R. Paul Singh, Dennis R. Heldman · μετάφραση Γεώργιος Λιαδάκης, Παναγιώτης Ηγουμενίδης, Βιργινία Γιάννου, Μαρία Γιαννακούρου · επιμέλεια Σταύρος Γιαννιώτης, Νικόλαος Στοφόρος, Κωνσταντίνα Τζιά. - Αθήνα : Παρισιάνου Α.Ε., 2018. - 800σ. · 25x19εκ.

Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Introduction to Food Engineering, 5th edition
ISBN 978-960-583-184-4 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 90,00 (Τελ. ενημ: 15/7/2019) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κεχαγιάς, Χρήστος. Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων / Χρήστος Κεχαγιάς, Ευσταθία Τσάκαλη. - Αθήνα : Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών, 2017. - 464σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-578-02-96 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 29,00 (Τελ. ενημ: 23/4/2019) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γαλακτοκομία [DDC: 637.14]
Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Λάζος, Ευάγγελος Σ. Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες και ακτινοβολούμενη ενέργεια / Ευάγγελος Σ. Λάζος, Ανδριάνα Ε. Λάζου. - Αθήνα : Εκδόσεις Παπαζήση, 2017. - 672σ. · 29x21εκ.

τ.1
Βελτιωμένη έκδοση. Επανέκδοση: "Interbooks", 2010.
ISBN 978-960-02-3280-6 [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 71,02 (Τελ. ενημ: 20/9/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Μπλούκας, Ιωάννης Γ. Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων / Ιωάννης Γ. Μπλούκας. - Αθήνα : Unibooks, 2017. - 500σ. · 24x17εκ.

Επανέκδοση: "Εκδόσεις Σταμούλη Α.Ε.", 2004.
Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-618-82812-3-3 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 35,50 (Τελ. ενημ: 29/11/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ. Υγιεινή του κρέατος των θηλαστικών / Πρόδρομος Γ. Καραϊωάννογλου. - Θεσσαλονίκη : Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε., 2016. - 800σ. · 29x21εκ.

1η έκδοση: 2015.
Επανέκδοση: "Αφοι Κυριακίδη", 2008 (3η εκδ.)
ISBN 978-960-602-101-5 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 80,00 (Τελ. ενημ: 26/1/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κτηνιατρική [DDC: 636.089]
Λάζος, Ευάγγελος Σ. Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες / Ευάγγελος Σ. Λάζος, Ανδριάνα Ε. Λάζου. - Αθήνα : Εκδόσεις Παπαζήση, 2016. - 794σ. · 28x21εκ.

Επανέκδοση: "Interbooks", 2010. Βελτιωμένη έκδοση.
ISBN 978-960-02-3273-8 [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 84,80 (Τελ. ενημ: 12/1/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ. Τρόφιμα : Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία, ποιότητα και συσκευασία / Ευστράτιος Κυρανάς. - 2η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Τζιόλα, 2016. - 408σ. · 24x17εκ.

1η έκδοση: 2011.
ISBN 978-960-418-662-4 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 34,75 (Τελ. ενημ: 13/3/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή [DDC: 641.3]
Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Τροφή και ποτά - Συντήρηση [DDC: 641.61]
Συλλογικό έργο. Μικροβιολογία τροφίμων : Μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων / Συλλογικό έργο, Δημήτριος Τυμπής, Ελευθέριος Πετράκης, Σπυρίδων Κοντελές. - Θεσσαλονίκη : Δίσιγμα, 2016. - 192σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-9495-99-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 20,00 (Τελ. ενημ: 28/4/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Μικροβιολογία [DDC: 616.01]
Μπίσκος, Μιχάλης Γ. Ηλιακή αλοπηγία : Σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία των αλυκών / Μιχάλης Γ. Μπίσκος. - Αθήνα : Το Ανώνυμο Βιβλίο, 2016. - 270σ. · 24x16εκ.

ISBN 978-618-5097-23-3 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 29,00 (Τελ. ενημ: 24/1/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Αλάτι [DDC: 553.63]
Θεοχάρης, Σταμάτης. Βασικές αρχές τοξικολογίας / Σταμάτης Θεοχάρης, Κωνσταντίνος Γιαγκίνης. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Ζήτη, 2016. - 352σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-456-452-1 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 19,08 (Τελ. ενημ: 9/3/2016) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Συλλογικό έργο. Τοξικολογία τροφίμων / Συλλογικό έργο, Σταμάτης Θεοχάρης, Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Χαράλαμπος Καραντώνης. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Ζήτη, 2016. - 352σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-456-453-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 26,50 (Τελ. ενημ: 9/3/2016) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ. Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία / Ευστράτιος Κυρανάς. - 2η έκδ. - Αθήνα : Τζιόλα, 2016. - 480σ. · 24x17εκ.

1η έκδοση: 2011.
ISBN 978-960-418-574-0 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 34,79 (Τελ. ενημ: 13/3/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Συλλογικό έργο. Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων / Συλλογικό έργο, Αντώνιος Ι. Μάντης, Δημήτριος Κ. Παπαγεωργίου, Δημήτριος Ι. Φλετούρης. - Θεσσαλονίκη : Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε., 2015. - 360σ. · 24x17εκ.

Επανέκδοση: "Κυριακίδη Αφοι", 2008
ISBN 978-960-602-016-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 35,00 (Τελ. ενημ: 8/1/2016) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Γαλακτοκομία [DDC: 637.14]
Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ. Υγιεινή του κρέατος των θηλαστικών / Πρόδρομος Γ. Καραϊωάννογλου. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε., 2015. - 840σ. · 29x21εκ.

Επανέκδοση: "Αφοι Κυριακίδη", 2008 (3η εκδ.)
ISBN 978-960-602-011-7 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]
€ 80,00 (Τελ. ενημ: 24/5/2016) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κτηνιατρική [DDC: 636.089]
Συλλογικό έργο. Χημεία τροφίμων / Συλλογικό έργο, Γιάννης Ζαμπετάκης, Παναγιώτα Μαρκάκη, Χαράλαμπος Προεστός. - Αθήνα : Σταμούλη Α.Ε., 2014. - 407σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-351-952-2 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 29,86 (Τελ. ενημ: 21/4/2016) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Τα κρεατοσκευάσματα / Σπ. Α. Γεωργάκης. - Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2014. - 422σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-357-116-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 32,00 (Τελ. ενημ: 21/11/2014) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κρέας [DDC: 641.36]
Συλλογικό έργο. Περί εντοπιότητας και ιδιοτυπίας των τροφίμων : Μια εδαφική προσέγγιση της ανάπτυξης των αγροτικών περιοχών / Συλλογικό έργο, Gilles Allaire, Thomas Andren, Θεοδοσία Ανθοπούλου, Filippo Arfini, Dominique Barjolle, Alberto Baptista, Giovanni Belletti, Pascal Bernardoni, Artur Cristovao, Delphine Eynaudi, Corrado Giacomini, Δημήτρης Γούσιος, Ελένη Κοβάνη, Carmen Lozano, Andrea Marescotti, Jose Muchnik, Paulina Rytkonen, Javier Sanz - Canada, Luis Tiberio · επιμέλεια Θεοδοσία Ανθοπούλου · μετάφραση Γιώργος Μελισσουργός. - 1η έκδ. - Αθήνα : Εκδόσεις Παπαζήση, 2013. - 349σ. · 24x17εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-960-02-2809-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 21,30 (Τελ. ενημ: 28/2/2013) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γεωργία - Οικονομικές απόψεις [DDC: 338.1]
Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ. Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων / Ευστράτιος Κυρανάς. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Τζιόλα, 2012. - 408σ. · 25x18εκ.

Copyright: 2013.
Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-960-418-385-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 23,88 (Τελ. ενημ: 10/3/2017) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Samwald, Achim. Αποξηραίνω και συντηρώ μόνος μου : Φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ · μετάφραση Νίκος Δεληβοριάς · επιμέλεια Ελένη Κεχαγιόγλου. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2012. - 128σ. : εικ. · 21x15εκ. - (Το Βήμα· Μικρά Πρακτικά · 10)

Επανέκδοση: "Ψύχαλος", 2003 με τον τίτλο: "Αποξηραίνω και συντηρώ". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" στις 7.10.2012.
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Dörren Früchte, Gemüse, Kräuter
ISBN 978-960-503-152-7 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Μαγειρική [DDC: 641.5]
Ζαχαροπλαστική [DDC: 641.86]
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης / Σπύρος Γεωργακάκης. - Θεσσαλονίκη : Κυριακίδη Αφοί, 2012. - 324σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-467-378-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 46,00 (Τελ. ενημ: 25/7/2012) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
       1  2  3  4  5        

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)