Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011




Κριτήρια αναζήτησης:
 
[Θέμα = Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά]
Βρέθηκαν 24 αποτελέσματα σε 0,28 δευτ.   
Ταξινόμηση με
Αποτελέσματα από 1 μέχρι 24
 
Παραδείση, Χρύσα. Νέα μαγειρική - ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας / Χρύσα Παραδείση. - Αθήνα : Καρακώτσογλου, 2015. - 392σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-9444-21-7 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 17,99 (Τελ. ενημ: 29/4/2015) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική [DDC: 641.5]
Ζαχαροπλαστική [DDC: 641.86]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Βερβέρη, Μαρία. Learning English Cooking Terminology through Art / Maria V. Ververi. - Αθήνα : Φαίδιμος, 2015. - 240σ. · 24x17εκ.

Γλώσσα: αγγλικά
ISBN 978-618-5062-11-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 21,20 (Τελ. ενημ: 15/10/2019) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Αγγλική γλώσσα - Λεξικά [DDC: 423]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Πατέρα, Ελένη. Κουζίνα: Απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις / Ελένη Πατέρα. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2013. - 222σ. · 20x15εκ. - (Τα Νέα)

Επανέκδοση: "Έβενος", 2006. Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 8.6.2013.
Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-960-503-371-2 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Παραδείση, Χρύσα. Εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής μαγειρικής : 618 συνταγές· με 11 χαρακτικά της Ήρας Σπαγαδώρου / Χρύσα Παραδείση · εικονογράφηση Ήρα Σπαγαδώρου. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2010. - 336σ. : εικ. · 23x14εκ.

Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα-Σαββατοκύριακο" στις 28.2.2010
(Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Pehle, Tobias. Λεξικό για αλλαντικά / Tobias Pehle, Tatjana Whemever · μετάφραση Πασχαλία Ρήγα. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Τζιαμπίρης - Πυραμίδα, 2009. - 294σ.

ISBN 978-960-6753-20-6 [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 17,81 (Τελ. ενημ: 24/9/2009) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Γιώτης, Αλέξανδρος. Γλωσσάριο μαγειρικής : Γαστρονομικοί όροι, ιστορικές αναφορές / Αλέξανδρος Γιώτης. - 4η έκδ. - Αθήνα : Le Monde / Les Livres du Tourisme, 2008. - 143σ. · 21x14εκ.

1η έκδοση: 2002.
Γλώσσες: ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά
Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-960-87274-0-3 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 12,23 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν / Νταϊάνα Κόχυλα · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά, Κώστας Φιλιππάκης, Ευαγγελία Φούκου · φωτογράφιση Βασίλης Στενός. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2008. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 9)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Food styling: Tina Webb. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 17.5.2008. Χορηγός: Βιτάμ.
ISBN 978-960-469-079-4 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά, Κώστας Φιλιππάκης, Ευαγγελία Φούκου · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2008. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 8)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 12.4.2008. Χορηγός: Hellmann's.
ISBN 978-960-469-073-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά, Κώστας Φιλιππάκης, Ευαγγελία Φούκου · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2008. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 7)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 15.3.2008. Χορηγός: Knorr.
ISBN 978-960-469-029-9 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2008. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 6)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 16.2.2008. Χορηγός: Pummaro/Ελαΐς.
ISBN 978-960-6776-95-3 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2008. - 98σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 5)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 19.1.2008. Χορηγός: Άλτις.
ISBN 978-960-6776-93-9 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Nilsen, Ngela. Η βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα : Υλικά, ορολογία, εργαλεία και τεχνικές / Ngela Nilsen, Jeni Wright · επιμέλεια Ασημίνα Σουλτάνη · μετάφραση Τηλέμαχος Σαραντόπουλος · εικονογράφηση Mat Windsor, Abby Franklin. - 1η έκδ. - Αθήνα : Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός, 2007. - 528σ. : εικ. · 22x14εκ.

Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: 21st Century Cook: The Bible of Ingredients
ISBN 978-960-6715-48-8 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 35,67 (Τελ. ενημ: 16/1/2008) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική [DDC: 641.5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2007. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 4)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 15.12.2007. Χορηγός: Άλτις.
ISBN 978-960-6776-61-8 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2007. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 3)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 10.11.2007. Χορηγός: Knorr. Οι τρεις πρώτοι τόμοι διατίθενται σε κοινή συσκευασία στα περίπτερα, στην τιμή των 10 ευρώ.
ISBN 978-960-6776-27-4 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - 1η έκδ. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2007. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 2)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 20.10.2007. Οι τρεις πρώτοι τόμοι διατίθενται σε κοινή συσκευασία στα περίπτερα, στην τιμή των 10 ευρώ.
ISBN 978-960-6776-11-3 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Κόχυλα, Νταϊάνα. Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α / Νταϊάνα Κόχυλα · φωτογράφιση Βασίλης Στενός · επιμέλεια Λεονί Σταφυλά · επιμέλεια σειράς Μηνάς Βιντιάδης. - Αθήνα : Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε., 2007. - 97σ. · 28x20εκ. - (Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας · 1)

Εκτύπωση & βιβλιοδεσία: Grafica Veneta Spa, Italy. Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο" στις 29.9.2007. Οι τρεις πρώτοι τόμοι διατίθενται σε κοινή συσκευασία στα περίπτερα, στην τιμή των 10 ευρώ.
ISBN 978-960-6731-49-5 (Σκληρό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]

Μαγειρική, Ελληνική [DDC: 641.549 5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Καβαλιέρος, Αντώνης. Αγγλο-ελληνικό λεξικό του ερωτευμένου μάγειρα / Αντώνης Καβαλιέρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Προπομπός, 2007. - 104σ. · 21x14εκ.

Γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά
ISBN 978-960-7860-68-2 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 6,80 (Τελ. ενημ: 22/3/2013) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Νόβας, Δημήτρης. Λεξικό διεθνούς μαγειρικής / Δημήτρης Νόβας, Κάτια Δ. Νόβα. - 1η έκδ. - Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2005. - 229σ. · 29x17εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-442-065-8, ISBN-13 978-960-442-065-0 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 40,76 (Τελ. ενημ: 22/11/2005) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Σαμαρτζής, Κώστας Α. Το αλφαβητάρι της γεύσης : Οι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μας / Κώστας Σαμαρτζής. - Αθήνα : Δίαυλος, 2005. - 169σ. · 12x8εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-531-181-Χ, ISBN-13 978-960-531-181-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 6,07 (Τελ. ενημ: 14/7/2011) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Σαμαρτζής, Κώστας Α. Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης / Κώστας Σαμαρτζής. - Αθήνα : Βιβλιοθήκη του Σεφ, 2003. - 96σ. · 17x11εκ.

ISBN 960-87305-2-Χ, ISBN-13 978-960-87305-2-6 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 8,16 (Τελ. ενημ: 21/1/2005) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική [DDC: 641.5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Μάρκου, Β. Κ. Το βιβλίο του σεφ : Λεξικό επαγγελματικής μαγειρικής / Β. Κ. Μάρκου, Κ. Α. Σαμαρτζής. - Αθήνα : Βιβλιοθήκη του Σεφ, 2002. - 575σ. · 22x15εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-87305-0-3, ISBN-13 978-960-87305-0-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 53,00 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική [DDC: 641.5]
Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Βλάχος, Ίων. Πεντάγλωσσο λεξικό μαγειρικής = Five-language cooking dictionary. Cinque-langues dictionaire de la cuisine. Quinque lingue dizionario di cucina. Fünfsprachige kochlexikon / Ίωνος Βλάχου. - Θεσσαλονίκη : Μαλλιάρης Παιδεία, 1998. - 319σ. · 21x14εκ.

Γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά
ISBN 960-239-359-9, ISBN-13 978-960-239-359-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 11,65 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
χ.ό. Αλμανάκ 2 : Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Μ-Ω / χ.ό. - Αθήνα : Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός, 1985. - 623σ. · 29x22εκ.

τ.2
Το Αλμανάκ (2 τ.) πωλείται και συνολικά στην τιμή των € 23,48.
(Δερματόδετο) [Κυκλοφορεί]
€ 11,97 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Ζαχαροπλαστική [DDC: 641.86]
χ.ό. Αλμανάκ 1 : Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Α-Λ / χ.ό. - Αθήνα : Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός, 1985. - 603σ. · 29x22εκ.

τ.1
Το Αλμανάκ (2 τ.) πωλείται και συνολικά στην τιμή των € 23,48.
(Δερματόδετο) [Κυκλοφορεί]
€ 11,97 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά [DDC: 641.503]
Ζαχαροπλαστική [DDC: 641.86]

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)