Βιβλίο
Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα

Συλλογικό έργο
Hermann Gruner
Reinhold Metz
Andrea Straub
Barbara Pickhan
Μετάφραση: Μαργαρίτα Βούλγαρη
Μετάφραση: Παναγιώτα Ψαλλίδα
Αθήνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 2
2008
σ. 192
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-331-449-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Der Junge Koch: Die Junge Kochin
Α/Α Τόμου: 2
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 25.48€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-02-2010)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.