Βιβλίο
Γεύσεις από Ελλάδα
Συνταγές με παρθένο ελαιόλαδο

Κική Εμμανουηλίδου
Θεσσαλονίκη
Μαλλιάρης Παιδεία
2016
σ. 214
Σχήμα: 22χ11
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-457-755-2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-06-2016)
Περίληψη:

Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή για την ποιότητα και την ποικιλία της και είναι μία από τις πλέον δημοφιλέστερες κουζίνες της Μεσογείου.
Το σιτάρι και τα προϊόντα του, η ελιά και το ελαιόλαδο, το γάλα, τα λαχανικά, τα φρούτα, το κρέας και τα ψάρια αποτελούν τα κύρια συστατικά της ελληνικής διατροφής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Οι Έλληνες θεωρούνται καλοφαγάδες και γι' αυτό το φαγητό κατέχει παραδοσιακά εξέχουσα θέση στην καθημερινή τους ζωή.