Βιβλίο
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Απαντήσεις στα θέματα εξετάσεων

Συλλογικό έργο
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αλέξανδρος Κατσώνης
Αθήνα
Λεξίτυπον
Αριθμός Έκδοσης: 4
2020
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2014
σ. 242
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Δερματόδετο
ISBN: 978-960-597-231-8
Κυκλοφορεί
Τιμή: 17.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 15-01-2020)
Περίληψη:

Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο-βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων σε όλες τις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.