Βιβλίο
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.

Συλλογικό έργο
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αλέξανδρος Κατσώνης
Αθήνα
Λεξίτυπον
Αριθμός Έκδοσης: 3
2017
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2014
σ. 236
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-120-5
Περιέχει Βιβλιογραφία
Εξαντλημένο
Τιμή: 16.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 30-10-2017)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών και τη νέα Τράπεζα Θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε,Π.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου περιέχονται οι προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα των γραπτών εξετάσεων πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το βοήθημα αυτό...

1. Συμβάλει στην εμπέδωση των γνώσεων που παρέχονται κατά την κατάρτιση στα Ι.Ε.Κ.

2. Παρέχει αναλυτικά στοιχεία νομοθεσίας στις ερωτήσεις που κρίνεται αναγκαίο.

3. Βοηθά στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας του αναγνώστη.

4. Δίνει τεκμηριωμένες και σαφής απαντήσεις.