ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
ΤΙΤΛΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΕΚΔΟΤΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
81722
ΠΡΟΣΩΠΟ
Αρχική
ΠΡΟΣΩΠΟ
Jean Anthelme Brillat - Savarin
Γαλλία
Τίτλοι:
Συγγραφέας
Jean Anthelme Brillat - Savarin
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη
Η φυσιολογία της γεύσης
Συγγραφέας: Jean Anthelme Brillat - Savarin
Στοχαστής
Αθήνα, 2008
ISBN: 978-960-303-163-5
Κυκλοφορεί
Βιβλίο